Noutati

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 12 Sighetu Marmației s-a alăturat Campaniei Naționale „Săptămâna fructelor și a legumelor donate” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară. Preșcolarii și cadrele didactice au făcut donații de fructe și legume copiilor Centrului Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației, director prof. Vârsta Liliana și Caselor de tip familial (CTF BRADULUI și CTF AXA) cu sprijinul Asociaței Kiwanis Club Maramureș. 
   Prin această acțiune de voluntariat, preșcolarii noștri au înțeles ce înseamnă să ajuți, și-au însușit comportamentele prosociale, reușind să aducă bucurii și zâmbete pe chipurile acestor copii.

În cadrul proiectului PNRR ,,Lumea Poveștilor/Imaginează, creează, interpretează”, a avut loc Spectacolul de teatru ,,Povești cu Tâlc”, având ca locație Cinema Mara. Sala a fost plină de suflete care au savurat momentul din plin. 
Sperăm că povestea a atins sufletul celor mari și celor mici.

Stimați părinți, prima parte a proiectului nostru ,,Imaginează, creează, interpretează- Lumea poveștilor”, a cărui finanțare a fost obținută prin PNRR, este vizibilă deja în unitate. 
Ne-am propus să creștem accesul copiilor la lectură, de aceea am amenajat un spațiu special în care ei să răsfoiască și să citească povești împreună cu dumneavoastră și cu noi. Vă îndemnăm să continuați acest efort și acasă🤗📚♥️

Mai mute detalii aici: https://www.facebook.com/reel/1694962377651103

Micii ecologiști vă sfătuiesc a fost tema ultimei zile care a încheiat o săptămână plină de informații noi și activități deosebite. Copiii au realizat postere cu mesaje ecologice, au confecționat creații vestimentare din materiale reciclabile și au finalizat cu o paradă a costumelor de toată frumusețea.

Felicitări tuturor cadrelor didactice, părinților și copiilor care au pus atâta suflet în fiecare activitate.

Penultima zi din Săptămâna Verde a avut tema „Reciclăm, reducem, reutilizăm” și a fost o săptămână plină.

Echipa de la TheGreenProject a fost invitată pentru a ridica deșeuri electronice și baterii adunate în urma campaniei de colectare din grădinița noastră, în vederea participării la concursul Nicio baterie la gunoi și GreenUpMySchool. 

De asemenea copiii au aflat Povestea bidonului de plastic și au confecționat jucării din materiale reciclabile.

Mult succes la concurs!

Functioneaza in Sighetu Marmatiei avand sediul in cladirea cu nr. 23 de pe strada Independentei.

 Politica de confidentialitate |  Politica de Cookie 

Newsletter

Doreşti informări prin e-mail cu privire la activităţile desfăşurate în grădiniţă? Abonează-te!