Noutati

Micii ecologiști vă sfătuiesc a fost tema ultimei zile care a încheiat o săptămână plină de informații noi și activități deosebite. Copiii au realizat postere cu mesaje ecologice, au confecționat creații vestimentare din materiale reciclabile și au finalizat cu o paradă a costumelor de toată frumusețea.

Felicitări tuturor cadrelor didactice, părinților și copiilor care au pus atâta suflet în fiecare activitate.

Penultima zi din Săptămâna Verde a avut tema „Reciclăm, reducem, reutilizăm” și a fost o săptămână plină.

Echipa de la TheGreenProject a fost invitată pentru a ridica deșeuri electronice și baterii adunate în urma campaniei de colectare din grădinița noastră, în vederea participării la concursul Nicio baterie la gunoi și GreenUpMySchool. 

De asemenea copiii au aflat Povestea bidonului de plastic și au confecționat jucării din materiale reciclabile.

Mult succes la concurs!

Ne jucăm, pădurea o protejăm-această temă a fost abordată în cea de-a treia zi a Săptămânii Verzi. Am avut-o ca invitată pe doamna Ada Danci, specialist al pădurilor. Copiii au putut observa diferite tipuri de puieți ce îi putem găsi în pădurile noastre și au confecționat recipiente cu mâncare pentru păsărele din materiale reciclabile.

A doua zi a Săptămânii Verzi” a adus tema „Apa în lumea mea”. Copiii au aflat despre importanța apei pentru toate viețuitoarele Pământului, care sunt consecințele absenței ei, au experimentat ce se întâmplă dacă amesteci apa cu uleiul, au aflat cum se pot amesteca culorile cu ajutorul transferului apei și au realizat lucrări practice și plastice cu diferite mesaje pe tema apa și biodiversitatea.

Săptămâna 24.04-28.04 a fost pentru grădinița noastră SĂPTĂMÂNA VERDE. În prima zi, am sărbătorit împreună Ziua Pământului. Copiii au realizat lucrări artistico-plastice pentru a-și exprima grija și iubirea față de planeta noastră și au participat la o acțiune de plantare de puieți de tuia în curtea grădiniței. Mulțumim pe această cale celor care au participat la Târgul de Paște și au făcut posibilă achiziționarea puieților și firmei Calina Green Jardins pentru sfaturile și îndrumările primite.

Functioneaza in Sighetu Marmatiei avand sediul in cladirea cu nr. 23 de pe strada Independentei.

 Politica de confidentialitate |  Politica de Cookie 

Newsletter

Doreşti informări prin e-mail cu privire la activităţile desfăşurate în grădiniţă? Abonează-te!